Tova Olsson

Hatha Yoga
Tova undervisar yoga i Göteborg sedan snart femton år tillbaka. Hon är utbildad religionsvetare (specialiserad inom yoga och tantra) och även då hon älskar att undervisa asana och ogärna drar en för hård linje mellan fysisk praktik och annan utövning, präglas hennes undervisning av ett stort intresse och en förfinad förståelse för filosofi, mytologi och yogatraditionernas fascinerande historia.
Tovas intention är att  genom beprövade tekniker och outtömlig nyfikenhet finna vägar mot läkande och befrielse och hennes pedagogik har sin grund i Anusarayogan och Yogabuddhis lärarutbildning som var en av hennes första och mest betydande inspirationsplatser innan hon kom att studera under ädelstenar som Jonathan Monks och Tara Judelle. Sedan Tova fick sina barn har hon haft mindre möjlighet att resa och funnit att det yttre sökandet gett vika inför det inre. Vilket inte innebär att hon förlorat intresset för omvärlden, tvärtom har det öppnat för en större intimitet, en större närhet till den. Daglig yoga praktik är för Tova en essentiell del i vad som möjliggör den intimiteten och något hon engagerar sig i med stor vaken- och hängivenhet.

Meet more Yogayama teachers

Martina Cederqvist

Yogayama ClassesRestorativeHatha Yoga

Martina has been practicing yoga since 2003 and teaching since 2013.  She has a big passion for asanas and alignment […]

Sandra Wijkman Donovan

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Sandra W Donovan började yoga i NY för ca 20 år sedan och har varit lärare inom yogan i 15 […]

Kerstin Moreau

RestorativeYin YogaHatha Yoga

För mig är yoga utrymmet mellan att känna och att reagera. En tydligare upplevelse av mig själv och det runt […]

Josefin Seydlitz

Yogayama Classes

Josefine found yoga at a Gym in Stockholm. The yoga practice became a great counterweight to the daily stress. Josefine’s […]

Tove Åsell

Yogayama ClassesYin Yoga

Tove kom i kontakt med yogan på ett mer organiserat sätt pga en skada. Den blev förutom en hjälp till […]

James Brown

James Brown’s classes are based on the central defining concept of practice as presented in the Yoga Sutras of Patanjali. […]

Sandra Janson

PranayamaYin YogaHatha Yoga

Jag kom i kontakt med yoga för ett par år sedan och redan från start blev min yogaträning oerhört viktig […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Norrköping

Hantverkaregatan 36
Norrköping, Sweden

+46 70 735 69 70

infonkpg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar