Yogayamas behandlingar och ayurvediska hälsokonsultation

Varmt välkommen till behandlingsavdelningen på Jungfrugatan!

Vi erbjuder ayurvedisk och klassisk massage, gravidmassage, ayurvedisk hälsokonsultation samt skönhetsvård (ansiktsbehandlingar och frans- och brynfärgning).

Våra terapeuter har alla lång erfarenhet av sitt yrke och den ayurvediska hälsokonsultationen utförs av vår ayurvediska läkare, Dr Sangeeta. Vi anpassar gärna

OBS! Avbokning av behandling måste ske senast dagen innan avtalad tid, annars utgår full debitering. Undantag görs vid uppvisat sjukintyg och för gravida vid relaterade komplikationer eller förlossning.

Boka på telefon, 08-660 88 60, vår mail info@yogayama.se, Yogayamas app eller direkt på hemsidan.

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar