Ansiktsakupunktur (estetisk behandling)

Ansiktsakupunktur

Vi behöver inte vara perfekta. Det syns att vi levt och det är som det ska vara. Vi är vackra, men vår livsstil kan skapa stress som faktiskt visar sig i ansiktet.
Kosmetisk ansiktsakupunktur är en trygg behandling som inte utsätter kroppen för några syntetiska eller kemiska ämnen, inte några risker eller komplikationer som kan orsakas av kirurgiska ingrepp.

Behandlingen stimulerar hudcellernas naturliga förnyelse samt kollagen- och elastinproduktion vilket förbättrar hudens fasthet och elasticitet. Samtidigt stöttas hela din hälsa och välmående som I sig har en direkt inverkan på utseendet. Behandlingen balanserar många andra processer i kroppen så som nerv- och hormonsystemet, lymfa och blodflöde, inre organ och immunförsvar.

När nålarna suttit i ca 30 minuter fullföljs behandlingen av en mjuk massage med dermaroller och gua sha. Det är en skön behandling där du slappnar av i kropp- och ansiktsmuskulatur.

Pris: 1300 sek för 90 minuter
Pris: 2300 sek för 3 stycken x 60 min (bokas via receptionen eller via info@yogayama.se)

Fördjupad behandling 3×60 minuter tre dagar i följd som paket kan med fördel upprepas inför varje ny årstid.

book treatment

Prices

* All prices are in SEK

For further questions or concerns

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar