Näringsterapi, konsultation

Näringsterapeuten Irma Rendon är vårt senaste tillskott på behandlingsavdelningen.

Genom konsultationerna i näringsterapi med Irma, där kostvanor och livsstil analyseras och biokemiska provtagningar eventuellt rekommenderas, kan man förstå de underliggande orsakerna för hälsoproblem, som Irma sen fokuserar på att lösa genom personlig kostterapi, recept på kosttillskott och livsstilsråd. Målet är alltså att förstå ursprunget till obalanserna och arbeta förebyggande och inte bara lindra symptomen. Irma arbetar mycket med kvinnors hälsa och hormonell obalans.

Irma Rendon är ursprungligen från Mexiko och utbildade sig till Nutritional Therapist på College of Naturopathic Medicine i England och har även arbetat i länder som Italien. Hon bor numera i Stockholm med sin svenske man. P g a sin bakgrund som chef inom finansbranschen förstår hon mycket väl hur ett stressigt arbete kan påverka hälsan. Hon talar och förstår svenska, men föredrar att hålla sina konsultationer på engelska. Irma har spanska som modersmål och talar även italienska.

Första besöket är 90 minuter långt och återbesöket varar i 60 minuter.

Bokningar via hemsidan eller appen försvinner inom 30 minuter om inte betalningen genomförs och godkänns. Eventuell avbokning av behandling måste ske 24 timmar före avtalad tid, annars utgår full debitering. Undantag görs vid uppvisat sjukintyg och för gravida om avbokningen är relaterad till graviditeten/förlossningen.

book treatment

Prices

* All prices are in SEK

For further questions or concerns

info@yogayama.se

Therapist(s)

Irma Rendon

Irma Rendon är Yogayamas näringsterapeut, ursprungligen från Mexiko, som har levt och utbildat sig till Nutritional Therapist på College of […]

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar