Behandlingar, ayurvedisk hälsokonsultation och näringsterapi

Varmt välkommen till den ekologiska behandlingsavdelningen på Jungfrugatan!

Vi rekommenderar dig att njuta en stund i bastun före eller efter behandlingen och du får låna badrock och handduk i receptionen. Om du önskar kan du också koppla av med en kopp te i loungen.

VÅRA BEHANDLINGAR OCH KONSULTATIONER

Ayurvedisk massage
Klassisk massage
Gravidmassage
Skönhetsvård (ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärgning, Faceliftmassage m.m.)
Ayurvedisk hälsokonsultation med Dr. Sangeeta
Näringsterapi med Irma Rendon

Klicka på varje behandling nedan för att läsa mer.

VAD ÄR AYURVEDA?

Ayurveda bygger på en flertusenårig tradition från Indien, där man strävar efter att balansera kropp och sinne enligt individens unika konstitution. I hälsokonsultationen, med vår ayurvedaläkare Dr. Sangeeta, erhåller du skräddarsydda kost- och livsstilsråd. Ayurvedabehandlingarna utförs bl a med varm sesamolja och örter och massagetagen är långa och repetitiva för att uppnå maximal avslappning.

HUR BOKAR JAG?

– Ladda ner och boka i Yogayamas app
– Ring 08-660 88 60
– Maila till info@yogayama.se
– Boka direkt på hemsidan

VÅRA TERAPEUTER

– Manoj (ayurvedisk och klassisk massage, gravidmassage)
– Charlotte (ayurvedisk och klassisk massage, gravidmassage,
ansiktsbehandlingar, faceliftmassage och frans- och brynfärgning)
– Dr. Sangeeta (ayurvedisk läkare)
– Irma (näringsterapi)
– Sofie (akupunktur)
– Anna (klassisk massage, gravidmassage)

OBS! När du bokar på hemsidan eller via appen måste betalningen genomföras direkt, annars försvinner bokningen efter 30 minuter. Välkommen att kontakta receptionen för frågor.

AVBOKNINGSREGLER

Avbokning av behandling måste ske 24 timmar före avtalad tid, annars utgår full debitering. Undantag görs vid uppvisat sjukintyg och för gravida om avbokningen är relaterad till graviditeten/förlossningen.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar