Lymfmassage

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen på ett effektivt sätt. Massagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland behövs ett lite djupare grepp för att lösa upp blockeringar. Syftet är att minska besvär med svullnad, smärta och trötthet. Vid behov rekommenderar vi en behandling i veckan (ca 3-5 gånger) för att få fart på systemet. Sen räcker det med ca en gång i månaden för att underhålla flödet. Behandlingen är alltid 85 minuter.

Kontraindikationer: Pågående behandlingar där immunförsvaret sänks, som t.ex. cellgifter eller strålning och akuta inflammationer. Fråga din läkare om du är osäker.

book treatment

Prices

* All prices are in SEK

For further questions or concerns

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar