Pro Green Mask – 100 % naturlig kemisk peeling (bokningsbar höst & vinter)

Den här 100% naturliga kemiska behandlingen är helt unik, den torkar inte ut huden utan tillför istället fukt samtidigt som syrorna verkar och förnyar huden. Masken innehåller AHA- och BHA-syror, C-vitamin och hyaluronsyra som masseras in i huden, vilket gör behandlingen otroligt skön och välgörande. Den ökar fuktighetsgraden och kollagenproduktionen samt minskar ärr och pigmentfläckar. Hjälper mot acne. Först rengörs och peelas huden som vanligt och portömning ingår – på slutet appliceras en fuktmask .
Huden blir mer känslig för solljus efter behandlingen, därför kommer behandlingen endast att finnas tillgänglig 1 september – 31 april varje år. Passar alla utom personer med pågående hudinflammationer som rosacea eller perioral dermatit eller extra känslig hud.

book treatment

Prices

* All prices are in SEK

For further questions or concerns

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar