Advanced Training(ryt against 500® certification)

Din yogaresa kommer med stor sannolikhet att fortsätta i samband med att du växer vidare i din egen praktik och i din undervisning. Elever som önskar gå vidare med sina studier kan delta i Yogayamas Advanced Teacher Training. En 500-timmars lärar-certifiering via Yoga Alliance. Denna certifieringsnivå byggs upp av ett antal delkurser. Dessa avancerade kurser tillåter individen att fördjupa hans/hennes förståelse inom områden så som yogans mytologi och filosofi, chanting, yin yoga, restorative yoga, ayurveda och näring, asana, pranayama och pedagogik. 

 

 

Yogayamas Advanced Training erbjuder kortare kurser designade för yogalärare som önskar fortsätta sina studier, eller för intresserade yogis som vill utöka sina kunskaper inom ett visst ämne. De olika påbyggnadsutbildningarna sträcker sig från 1-5 dagar och är vanligtvis planerade till en helg i kombination med några anslutande vardagar. Utbildningarna är fristående från varandra och kan studeras separat. Ibland är vissa förkunskaper nödvändiga. 

Yogalärare som redan har en grundutbildning (minimum 200 timmar enligt Yoga Alliance) kan vidareutbilda sig genom Yogayamas Advanced Training Program mot Yoga Alliance 500 timmar (Registered Yoga Teacher 500 timmar, RYT500). För denna certifieringsnivå behövs 300 timmar av fortbildning utöver de grundläggande 200.

Följande kurser är obligatoriska för 500-timmars certifiering (totalt 200 timmar):

Comparative Philosophy – 30 tim
Pranayama och meditation – 40 tim
Linjering och assisteringar – 25 tim
Sekvensering – 20 tim
Yoga Anatomi – 25 tim
Pedagogik och effektiv kommunikation – 20 tim
Yogafilosofi och mytologi – 30 tim
Mantrayoga: musik och chanting – 10 tim

Frivilliga kurser (100 timmar):

Pranayama and meditation, level 2 – 25 tim
Kost och ayurveda – 50 tim
Yin Yoga The Foundations – 50 tim
Yin Yoga The Five Elements – 50 tim
Yin Yoga Rehab & Mindfulness – 50 tim

Terapeutisk yoga – 25 tim
Restorative yoga – 25 tim
Personlig Träning PT – 50 tim

För att uppnå 500-timmars certifikat enligt YA, behöver du under fyra tillfällen assistera i en klass och fyra tillfällen att observera en klass. Dessa tillfällen måste undertecknas av varje ansvarig lärare.

 

Vad elever tycker om vårt utbildningsprogram

“Det jag upplever som det gemensamma för Yogayamas utbildningar är den höga kvalitet som ni håller, det är genomgående erfarna och välutbildade lärare man möter”. -Elev HT 2017

Kurser

 

Mandatory courses

optional courses

Betalning

Varje kurs bokas och betalas individuellt. Anmälan görs antingen via hemsidan under respektive kurs. Vi samarbetar med HUMAN FINANS, vilket innebär att du kan låna räntefritt upp till 12 månader. NOTERA! Registreringsavgiften återbetalas inte om deltagaren avbryter eller avbokar utbildningen.

Logi & Boende

Yogayama samarbetar med ett hotel I Stockholmsområdet som erbjuder rabatterade priser för dig som är elev på Yogayama.

För workshops, kurser och utbildningar på studio Yogayama Östermalm:
Mornington.se
Adress:  Nybrogatan 53 , 114 40 Stockholm
Telefon: 08 – 507 330 00
Mornington ger 15 % rabatt för alla våra elever. Kontakta tt@yogayama.se för att få rabattkod.

 

 

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar