Yogayamas behandlingar och konsultationer

Varmt välkommen till behandlingsavdelningen på Yogayama Östermalm!
Vi erbjuder ayurvedisk och klassisk massage, gravidmassage, ayurvedisk hälsokonsultation, akupunktur samt skönhetsvård (ansiktsbehandlingar och frans- och brynfärgning).

Bastu, dusch och lån av badrock, handduk och hänglås ingår i besöket. Det finns också en lounge där du kan ta en kopp te och fortsätta avkopplingen.

Boka per telefon 08-660 88 60, på vår mejl info@yogayama.se, eller i Yogayamas app. En ny hemsida är under konstruktion, så vid bokning direkt här på sidan kan det uppstå tekniska problem.

Fr o m 1 augusti 2024 kommer behandlingarna att höjas med ca 10 %. De gamla priserna gäller för de som har bokat före det datumet.

OBS! Avbokning av behandling måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid, annars utgår full debitering. Undantag görs vid uppvisat sjukintyg och för gravida om avbokningen är relaterad till graviditet/förlossning.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar