Pedagogik och effektiv kommunikation

Det är allmänt känt i presentations- och talarsammanhang att vad som sägs endast utgör en del av en presentation. Hur vi förmedlar vårt budskap är minst lika betydelsefullt för vad åhörarna uppfattar och tar in. Under denna kurs studerar vi yogalärarens kanske främsta pedagogiska verktyg (rösten och talet) samt hur du som lärare kan kommunicera övertygande, effektivt och inspirerande – oavsett vem du har framför dig.

 

Lärare på utbildningen är:

Sara Granström – Sedan år 2001 har Sara arbetat som yogalärare i Stockholm, hon är numera Experienced Registered Yoga Teacher enligt Yoga Alliance och undervisar även som Senior Teacher på Samahita Retreat (www.samahitaretreat.com), en av de mest framstående yogaskolorna i Asien. Sara har utbildat yogalärare både i Sverige och utomlands sedan 2004 med en specialisering inom områden som pranayama, chanting och pedagogik.

 

Schedule

  • September 07 , 2024 --September 08 , 2024
    08:00To16:30

Prices

  • Course
    4200 SEK
  • Number of hours
    20 hrs

Teacher (s)

Sara Gransröm-Powiecki. Fotograf: Hannah Hedin. Sara Granström

PranayamaHatha Yoga

Sara began her professional journey as a classical musician, studying for 6 years at schools such as Malmö Music College […]

Course includes

Du kommer att utveckla din kapacitet att använda rösten som ett kraftfullt verktyg i undervisningen och tränar på att kombinera detta med placering i rummet, assistering med mera. Vi studerar även grundläggande retorik samt hur varje unik individ kan plockar fram de personliga styrkorna ytterligare.

Kursen varvar teori med praktiska övningar där vi både tränar röst, kroppsspråk och rörelse med flera olika lärare.

Prior Knowledge

Observera! Denna kurs är en obligatorisk kurs för deltagare som satsar på en 500-timmars certifiering enligt Yoga Alliance hos Yogayama.

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar