Barnyoga

Barnyoga – ett lekfullt sätt för ditt barn att hitta rörelseglädje och avslappning tillsammans med andra barn

Barnyoga är en oreligiös, åldersanpassad och lekfull yogaform. Barnen får använda sin fantasi för att lära känna och respektera sin kropp och hitta rörelseglädje. Ett pass byggs oftast på ett särskilt tema (bondgård, djungel, årstid) med olika grundvärderingar t e x att hjälpa varandra eller att ta hand om naturen, där enkla rörelser/yogaställningar och andningsövningar integreras. Varje
klass är flexibel beroende på barnens behov, dagsform och förslag.

Barnyoga förbättrar balans och motorik och ökar förmågan till inlärning, koncentration och avslappning. Barnen får lära sig att lyssna och respektera sin egen kropp, vilket stärker självkänslan. Vi betonar att yoga inte handlar om prestation eller tävling utan att alla deltar utifrån egen förmåga vilket stärker tolerans och respekt för de andra. Barnyoga stimulerar även kreativitet och fantasi.

Barnyogalärare: Maëva Begon

När: 20 jan, 27 jan, 3 feb, 10 feb, 24 feb, 10 mars, 17 mars, 24 mars

Ålder 3-6 år
Tid: Kl 09.30 – 10.15

Ålder 7-11 år
Tid: 10.30-11.25

Kostnad för 8 ggr: 800 kr
Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Teacher (s)

Maeva Begon

Yoga for Kids and Teens

Maëva är från Frankrike och flyttade till Sverige för 8 år sedan. Hon fick upp intresset för barnyoga tack vare […]

Location

Yogayama Göteborg

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar