Familjeyoga i förmån för barncancer

Kom och yoga för alla barns rätt till ett friskt liv!

Den 20 december 2017 kl 17:30-18:30 är ni välkomna att delta på Familjeyoga, på Yogayama på Jungfrugatan i Stockholm. Detta är ett event som genomförs i syfte att bidra till alla barns rätt till ett friskt liv. Genom en insamling till kampen mot barncancer.

Alla familjer med barn från ålder 3 är välkomna! Vi kommer tillsammans under en timme yoga på ett lekfullt och fantasirikt sätt. Som passar både dem små och dem stora. Vi utgår från barnens egna kreativitet till rörelse. Och tillsammans testar hur andning, yogarörelser, ramsor och avslappning kan få oss att må bra!

Varmt välkomna!

Lärare: Sofia Kingstedt

Sofia är i grunden beteendevetare och gymnasielärarare i psykologi, idrott och mental träning. Hon har jobbat som undervisande lärare i flera år. För några år sedan utbildade hon sig även till barn och ungdomsyogalärare. Under våren 2018 kommer hon också att genomföra 200h teacher training här på Yogayama.

Sofia har alltid haft ett stort intresse för vad som får barn och ungdomar att må bra. Det dröjde inte länge efter att hon själv fick yogan som en stor passion som hon började dela med sig av yogans och den mentala träningens kraftfulla redskap till barn och ungdomar. Både till sina egna barn, integrerat i undervisningen, men också som volontär i olika sammanhang, bland annat för cancersjuka barn.

Med sin erfarenhet vet Sofia att yoga och mental träning kan vara viktiga redskap för barn och ungdomar i dagens samhälle

Location

Jungfrugatan

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar