Hitta din livsbalans med ayurveda

 Är du nyfiken på vad ayurveda kan göra för dig? 

Allt fler upptäcker den urgamla indiska läkekonsten ayurveda – och den fantastiska effekt den har på kropp och själ. Ta chansen att skaffa dig kunskaper som kan förändra ditt liv. ToppHälsa och Yogayama bjuder in till en spännande heldag med kvinnan i fokus. Den 16 februari är du välkommen till Yogayamas studio på Jungfrugatan 8 i Stockholm.

Yogayamas VD, Estelle Nordenfalk kom i kontakt med ayurveda av en ren tillfällighet för 25 år sedan då hon levde ett stressigt liv. Hon har sedan dess studerat och praktiserat ayurveda och menar att det är nyckeln till att hon idag har balans i livet. 

Du får även möta den ayurvediska läkaren doktor Sangeeta, som ger dig värdefulla kunskaper om hur de kvinnliga hormonerna påverkar dig i olika åldrar. Hon lär dig grunderna i ayurveda och berättar om doshorna – de ayurvediska typerna. Dessutom bjuds du på ett underbart yogaklass med ToppHälsas egna yogalärare Annika Kvist. 

Schema:

9:10 – Estelle hälsar alla välkomna och pratar om yogayama och ayurveda

9:30 – Yoga – Annika Kvist

10:30 – Introduktion till ayurveda

11:30 – Lunch

13:00 – Olika kroppstyper

14:00 – Föreläsning om kvinnohälsa- lär dig förstå menscykel och menopaus ur ayurvedisk perspektiv

15:30 – Ayurvediska huskurer och daglig rutin för stötta kroppens rening, minska stress, mensbesvär, vallningar mm

16:30 – Fortsättning av kvinnohälsa- skapa balans nu för smidig övergång genom klimakteriet

Vad som ingår:

 • Introduktion till ayurveda

 • Yoga

 • Kroppstyperna

 • Föreläsning om kvinnohälsa

 • Ayurvediska huskurer

 • Goodiebag

Dr. Sangeeta är utbildad Indisk Vaidya, Ayurvedisk läkare, från Kerala, Indien. Hon har genomgått en 6-årig utbildning som därefter byggts på med en panchakarma-träning från Kottakkal Arya Vaidya Sala Research center i Kerala.

Annika Kvist, ToppHälsas affärschef och yogalärare på Sats Stockholm. Annika har varit verksam inom träningsbranschen länge och genomgått flera yogautbildningar inom yoga- och yinyoga och just nu går hon Yogayamas egna 200-timmars utbildning.

Estelle Nordenfalk är Yogayamas VD och har innan det varit framgångsrik i mediebranschen med TV-bolaget Kajak Television.

Schedule

 • February 16 , 2019
  09:00To17:00

Prices

 • Workshop
  1495 SEK
 • Number of hours
  8 hrs

Teacher (s)

Dr. Sangeeta

Dr. Sangeeta är utbildad Indisk Vaidya, Ayurvedisk läkare, från Kerala, Indien. Hon har genomgått en 6-årig utbildning som därefter byggts […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar