Inspirationsföreläsning om ayurveda med Eva Forsberg Schinkler

Vill du skapa ett livskraftigt liv, där du är villig att ta fullt ansvar, för att möta dina utmaningar och gå stärkt ur dem? Vill du förstå sambandet mellan livsstil och välbefinnande? Vill du kunna påverka din hälsa och få mer energi? Låt dig bli inspirerad av Ayurveda för att finna en hållbar livsstil.

Eva Forsberg Schinkler, en av Sveriges ledande profiler inom ett modernt sätt att lära ut Ayurveda kopplat till ny forskning, kommer under denna föreläsning ge dig kunskap om Ayurveda och hur du kan utöka din livskraft. Med hennes långa och spännande erfarenheter kommer hon att dela med sig av sin egen väg till livskraft, samt ge dig enkla metoder och råd, som du omgående kan börja praktisera.

Under föreläsningen kommer Eva även informera om sin utbildning Ayurveda Life Training, för dig som vill lära dig mer.

Eva har gett ut två böcker: ”Livskraft i vardagen – med inspiration av Ayurveda” och ”Art of Eating – konsten att äta med inspiration av Ayurveda”. För mer information om Eva hittar du på www.schinklermanagement.se

Datum: 28 augusti
Tid: Kl 18.00-20.00
Anmälan: infogbg@yogayama.se

Schedule

  • August 28 , 2018 --August 28 , 2018
    18:00To20:00

Prices

  • Event
    Föreläsningen ingår för medlemmar med årskort. Ej medlemmar: 200 kr.
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar