En enklare vardag med Yoga

En enklare vardag med Yoga

Yoga är en oändlig källa till visdom men man behöver vare sig vara vig eller förstå sanskrit för att kunna ta till sig yogans positiva effekter. Många som utövar yoga (Asana) någorlunda regelbundet kan känna att man relativt snabbt upplever hur yogans effekter påverkar den mentala och fysiska hälsan positivt. Man kanske upplever att man lite lugnare inombords, kan hantera relationer enklare, att man inte brusar upp lika snabbt, får bättre sömn och mer energi. Man kanske t o m upptäcker att man efter ett tag ändrar sina kostvanor och att det som tidigare var viktigt inte får samma prioriteringar. Syftet med yoga finns nedskrivet i skrifter som är flera tusen år gamla men det unika med yoga är att den är praktisk och lika aktuell idag. Med yogafilosofi som stöd kan vi genom nyfiket utforskande få en ökad förståelse som ger oss möjlighet att tänka, relatera och vila i en kropp som är stabil och flexibel nog att möta livet. Vi kommer under den här workshopen titta närmare på Patanjali Yoga Sutras, den åttafaldiga vägen, och hur vi kan använda oss av dessa riktlinjer än idag som som stöd i vår vardag och våra relationer. Du kommer även få med dig 6 enkla dagliga rutiner som ger dig mer energi, balans och harmoni och som du med lätthet kan tillämpa på egen hand.

Under den här workshopen varvar vi filosofi, samtal och enklare rörelse (asanas), andningsövningar (pranayama) och meditation

Ta gärna med dig penna och anteckningsbok. Yogamatta finns att låna. Vi har även bolster och meditationskuddar att sitta på.

Datum: 2 mars
Tid: 14.00-17.00
Kostnad ej medlemmar: 395 kr ( studenter, arbetssökande och +65 får 20% rabatt) i priset ingår 2 valfria klasser (värde 440kr)
Kostnad medlemmar på Yogayama: Om du har medlemskap Basic eller klippkort: 295 kr. Workshopen ingår för dig med medlemskap Premium.
Vi bjuder på enklare fika i pausen.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Lärare: Catarina Olvenmark

”Jag började träna Yoga på ett gym för drygt 15 år sedan. Då var yoga för mig en träningsform som jag utövade som ett komplement till annan träning. Jag kände att yoga gjorde gott eftersom jag har en tendens till att bli stel men så mycket mer än så var det inte i början. Det var först när jag förstod mer om yoga och att det ligger så otroligt mycket kunskap och syfte bakom varje position, varje andningsövning och att yoga är så mycket mer än det vi utför på yogamattan som jag tog till mig yogan på riktigt. I dag är yoga så mycket mer för mig än en träningsform. Det är en livsstil och ett verktyg att kunna hantera livets alla skeenden”

Varmt välkommen!

Schedule

  • March 02 , 2019 --March 02 , 2019
    14:00To17:00

Prices

  • Workshop
    ej medlemmar: 395 kr ( studenter, arbetssökande och +65 får 20% rabatt) i priset ingår 2 valfria klasser (värde 440kr) Kostnad medlemmar på Yogayama: Om du har medlemskap Basic eller klippkort: 295 kr. Workshopen ingår för dig med medlemskap Premium.
  • Number of hours
    3 tim hrs

Teacher (s)

Catarina Olvenmark

RestorativeYin YogaHatha Yoga

Yogan har varit en del av Catarinas liv under drygt 15 år och hennes yogapraktik har framför allt sina rötter […]

Location

Yogayama Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar