Introduktionskväll till Mysore (Ashtanga), Östermalm

En kväll för dig som är intresserad av att prova på och vet mer om Mysoreprogrammet och Ashtangayoga på Yogayama Östermalm

Under den här kvällen får du en introduktion till Mysore och Ashtangayoga där vi varvar teori med praktik. Perfekt första steg för dig som har velat prova på Ashtanga och sett Mysore (Ashtanga) på vårt schema men inte provat än. Kvällen leds av David Fredriksson, som tillsammans med Laruga Glaser är ansvariga för Mysoreprogammet hos oss på Yogayama Östermalm. Hålls på svenska och/eller engelska beroende på gruppen.

Lärare: David Fredriksson
Pris: 300 kr
Inga förkunskaper krävs.

Begränsat antal platser.

Välkommen!

Observera att bokning är bindande.

Schedule

  • January 07 , 2021 --January 07 , 2021
    17:30To20:00

Prices

  • Workshop
    300 kr
  • Number of hours
    2,5 hrs

Teacher (s)

David Fredriksson

David is one the most experienced Ashtanga teachers in Sweden. He’s first contact with yoga was back in 1993 while […]

Prior Knowledge

Inga förkunskaper krävs.

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar