Konsten att äta sig både frisk och stark – Föreläsning med Josefine Fjällid

Det kommer nog inte som en nyhet för dig att vi i dagens samhälle pratar om att ”vi blir vad vi äter”, men vad innebär det begreppet på riktigt?

Josefine Fjällid är hälsopedagog, med inriktning idrottsmedicin och hälsa och har de senaste åren coachat människor inom både fysisk och psykisk ohälsa.

De senaste åren har hon valt att rikta in sig på hur kosten påverkar oss över tid och hur vi kan ta reda på om maten som vi stoppar i oss gör oss sjuka långsiktigt eller om den gör oss friska.

Vad är det som många av oss missar? Hur mår egentligen din mage och tarm?

Hur kan du ta reda på att du är på banan?

Den här föreläsningen kommer ge svar på alla dessa frågor och mycket mer. Häng med på denna härliga föreläsning och låt dig inspireras.

För den som vill finns även möjligheten att kolla sina balansvärden i krop­pen.

Plats: Yogayama Sjöstaden

Pris: 350 kr

Alternativt kom 2 och betala 600 kr (detta alternativ bokas i studion på Hammarby Allé 53 eller via Mail infosjo@yogayama.se

Schedule

  • May 25 , 2019 --May 25 , 2019
    10:00To11:30

Prices

  • Workshop
    350
  • Number of hours
    1,5 hrs

Location

yogayama Sjöstaden

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar