Lucia Gong med Camilla Lindberg

Vi hälsar dig varmt välkommen till Lucia Gong!

Vi inleder med sköna yogarörelser och djupa andetag för att landa i kroppen och nuet.

Därefter får du vila på djupet till de harmoniserande vibrationerna från gongar och andra ljudkällor. Du bara slappnar av på den mjuka ullmattan medan ljudvibrationerna berör dig både på insidan och utsidan.

Vi avrundar Lucia Gongen med en raw food fika som doftar och smakar jul.

Datum: 14 april
Tid: Kl 10.30-13.00
Kostnad: 395 kr. Kostnad för medlemmar med årskort Basic och klippkort 325 kr. Medlemmar med Premium 295 kr.

Anmälan: infogbg@yogayama.se

Varmt välkommen till en härlig stund!

Idag finns en ökad medvetenhet om hur ljud påverkar oss, och i yogafilosofin anser man sedan länge att ljudvibrationer (inte minst den egna rösten) bl a påverkar hjärnan och nervsystemet, skapar läkande, vitaliserande och balanserande vibrationer i kroppens alla celler, vävnader och system, samt balanserar energisystemet.

Forskning visar att gongens ljudfrekvenser påverkar oss positivt på alla nivåer. Våra kroppar är ljudledande (vi består av ca 70 % vatten) och ljudet når in via öronen, vagusnerven, huden och våra energipunkter. Ljudvågorna stöttar kroppen till självläkning oavsett om det handlar om fysiska, mentala, emotionella eller kvantfysiska nivåer.

Precis som yogaövningarna jobbar gongarna med ditt energisystem. Ibland har vi ett överskott, ibland brist på och ibland blockerad energi. Ljudvibrationerna fördelar livsenergin, skapar inre balans och öppnar upp för läkning och transformation. Både kropp, sinne och själ blir vitaliserade och vi känner oss ofta friare och lite “nya” efteråt. Känslor av tidlöshet, glädje och harmoni är också vanligt.

Om Camilla:Camilla har lång erfarenhet av ett friskvårdande och holistiskt synsätt på människors hälsa och livsstil. Idag arbetar hon med yoga, meditation, gong- och ljudvibrationer, rawfood, näring, hälsocoachning och olika terapeutiska kroppsbehandlingar. Metoder som hon känner berikar och stöttar människor att finna balans, hållbar hälsa och kraft att påverka sitt liv i positiv riktning

Camilla driver företaget Happy Yoga och du kan läsa mer på www.happyyoga.se

Schedule

  • December 14 , 2019 --December 14 , 2019
    10:30To13:00

Prices

  • Event
    395 kr. Kostnad för medlemmar med årskort Basic och klippkort 325 kr. Medlemmar med Premium 295 kr.

Teacher (s)

Camilla Lindberg

Special classes

Camilla har över 25 års erfarenhet av yoga och har undervisat regelbundet i bl a kundaliniyoga i mer än 10 […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar