Lucia Yoga till förmån för hemlösa

Lucia Yoga
 
Denna morgon tänder vi upp extra många ljus i studion och skänker en extra tanke till hemlösa i Göteborg. Klassen passar alla. Efter klassen bjuder vi på lussebulle och kryddigt värmande chai te.
 
Lärare: Emma Johansson och Catarina Olvenmark
Tid: 07.00-08.00
Kostnad: Klassen är kostnadsfri. Du ger istället en valfri donation som oavkortat går till Räddningsmissionen och deras arbete för att hjälpa hemlösa i Göteborg.
Anmälan: Har du årskort eller klippkort bokar du din plats som vanligt i appen. Ej medlemmar anmäler sig till: infogbg@yogayama.se
 
I Göteborg finns idag ungefär 1600 människor i akut hemlöshet. Över 660 av dem är barn. De är hänvisade till jourboenden, härbärgen, vandrarhem och andra tillfälliga lösningar. Räddningsmissionen genomför varje dag akuta insatser (varma kläder, mat och myndighetskontakter) och ett långsiktigt arbete för att skapa förändring i dessa människors liv. Ut ur fattigdom, hemlöshet och utanförskap.
 
Hjälp oss att se till att fler utsatta människor i Göteborg får leva ett bättre och värdigare liv. Donationen görs i studion med swish direkt till Räddningsmission. Varmt tack!
 
Välkommen!

Schedule

  • December 13 , 2019 --December 13 , 2019
    07:00To08:00

Prices

  • Event
    Donation. Ditt bidrag går oavkortat till räddningsmissionens arbete för hemlösa i Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar