Master Class with Hax Hanna Linder, Östermalm 27 Sept. 2018

Master Class with Hax Hanna Linder 

Join Hanna this Thursday for an evening with yoga, live music and to hear about her and her boyfriend’s project Love Like Nature. 

You will be guided through a Hatha class, suitable for all levels, during deeper stretches and longer holds, Hanna will sing and play music for you. 

Before the practice a short presentation about the project will take place. Bring your friends, and be prepared to get inspired by nature! 

Welcome! 

 

Välkommen till denna torsdagskväll med yoga, livemusik och en presentation om Hannas och hennes pojkväns projekt Love Like Nature

Du kommer att bli guidad genom en Hatha klass, lämplig för alla nivåer, i djupare stretcher och longer holds kommer Hanna att spela och sjunga för dig. 

Innan vår praktik kommer en kort presentation av projektet att äga rum. Tag med dina vänner och förvänta dig att bli inspirerad av naturen! 

Välkommen. 

Price: 250 kr

 

 

Schedule

  • September 27 , 2018 --September 27 , 2018
    18:15To20:15

Prices

  • Event
    250 kr non-members; Free for members
  • Number of hours
    2 hrs

Teacher (s)

Hax Hanna Linder

Hatha YogaVinyasa Yoga

Hanna kom i kontakt med yogan 2009 då hon följde med en vän till en yogastudio i London. Detta ledde […]

Location

Yogayama Östermalm

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar