Medlemskväll!

Medlemskväll som värmer och lyser upp i novembermörkret

Bjud gärna med en vän! 

Kl 17.00-17.45

Föreläsning om konsten att ta hand om sig själv inifrån och ut med Nathalie Banaszak

Vi kan dricka hur många gröna juicer som helst och vara “duktiga” med vår träning men om vi samtidigt har en hård inre självdialog behöver vi kanske mest av allt börja med att gå tillbaka och titta på hur vi ser på oss själva och vårt eget värde. Självkärlek handlar om att ta hand om dig själv inifrån och ut men också om att skapa en djupare relation till dig själv och lära känna ditt sätt att tänka. Går du runt med återkommande rädslor och negativa tankemönster som håller dig tillbaka från att leva ditt liv fullt ut och uttrycka den du verkligen är, eller lever du ditt liv med ett fritt och öppet hjärta? Välkommen till en miniföreläsning på temat självkärlek kopplat till hälsa och välmående!

Kl 18.00-18.45

Föreläsning om beröring med Helena Backlund Wasling

Har du rört vid någon idag? Beröring är livsviktigt för människor och för däggdjuren. Faktum är att beröring även är nödvändigt för den nyfödda daggmaskens utveckling. Barn som inte får närhet som små kommer att få ett outvecklat nervsystem och kan få leva ett liv med känslomässiga problem. Men beröring angår även dig och mig varje dag. I den här föreläsningen får du veta hur beröring påverkar dig och dina relationer genom hela livet.

Helena Backlund Wasling är forskare i neurovetenskap, författare och föreläsare med ett speciellt fokus på den mänskliga hjärnan och de neuronala och psykologiska mekanismerna för beröring och sociala interaktioner. Helena har bl a gett ut boken ”Närmare”. 

Kl 19.00-20.30

Yin Yoga/Yoga Nidra med Helen Jansson

Vi avrundar kvällen med en mjuk och avslappnade yin yoga klass med temat medkänsla (compassion). Helen guidar dig varsamt in i positioner som ger dig möjlihet att släppa fysiska och mentala spänningar för att möta dig själv med medkänsla, närvaro och acceptans. Klassen avslutas med en guidad yoga nidra. 

Anmälan: infogbg@yogayama.se. Skriv ”medlemskväll ” i ämnesraden. Ange vilken föreläsning och/eller yogaklass du vill anmäla dig till. Om du önskar ta med en vän anger du vännens namn och emailadress. Medlemskvällen är kostnadsfri för dig och din vän. Vid förhinder behöver vi få in din avanmälan senast 20 november kl 18.00.

Vi hälsar dig varmt välkommen till en kväll som bjuder in till värme, gemenskap och tilltugg.

Schedule

  • November 21 , 2019 --November 21 , 2019
    17:00To20:30

Prices

  • Event
    Kostnadsfritt.

Teacher (s)

Helen Jansson

Yoga NidraSpecial classesIshta MeditationYin Yoga

I systervetenskaperna yoga och ayurveda har Helen verktyg till balans och harmoni. Att sanningsenligt kunna se sig själv som lika […]

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar