Mellandags Yin/Restorative yoga med Ulrika Friberg

Mellandags Yin/Restorative yoga – 2,5 timmar

Ge dig själv tid till stillhet, harmoni och acceptans.Mjuk tillåtande yinyoga med rebound inleder klassen, som sedan övergår till restorative.

Yinyoga kännetecknas som en lugn yogaform, med positioner som hålls under flera minuter. En mjuk stretch i kroppens bindväv ger många olika positiva läkande effekter.
Restorative är en lugn, meditativ och terapeutisk yoga med syfte att skapa återhämtning av kropp, sinne och själ. Du placerar kroppen i sköna och bekväma positioner som syftar till att skapa avslappning. I den här yogan använs hjälpmedel, kuddar, filtar och block. Hjälpmedel finns i studion att låna, men ta gärna med en egen tröja eller likande för att kunna lägga över ögonen för skönare vila.

Tid: kl 10-12.30

Max 14 deltagare.

Pris: 360kr eller 2 ggr på ditt klippkort.

Anmälan: Har du kort hos Yogayama bokar du in dig som vanligt via Yogayamas app eller hemsida. För att boka in dig redan nu kan du som är medlem på yogayama anmäla sig på infogbg@yogayama.se

Övriga anmäler sig på: infogbg@yogayama.se

Medlemmar med årskort bokar klassen som vanligt (ingen extra kostnad tillkommer)

Lärare: Ulrika Friberg

Schedule

  • December 30 , 2017 --December 30 , 2017
    10:00To12:30

Prices

  • Event
    Ej medlem 360 kr. Klippkortsmedlemmar; 2 klipp. Årsmedlemmar; ingår i medlemskapet

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar