Mindfulness och mental träning

En kurs för dig som vill lära dig förstå den kraft dina tankar har och hur du kan välja dina tankar för ökad livskvalité

De senaste årens hjärnforskning kring mindfulness visar på en mängd positiva effekter på hjärnan. Forskningen visar bland annat att mindfulnessträning förbättrar arbetsminnet som är viktigt för vår uppmärksamhet och känslomässiga balans. Det bidrar också till att synkronisera hjärnans olika delar så att vi använder vår hjärna på ett mer optimalt sett.
Vi blir bra på det vi i tanken odlar! Odlar vi stress så blir vi bra på stress, odlar vi negativa tankar så blir vi bra på negativa tankar och odlar vi vår koncentration så får vi en ökad koncentrationsförmåga.
Genom reflektion och mentala verktyg kan du skapa mer energi och glädje i ditt liv – på jobbet, i dina relationer och på yogamattan.
Vi blandar övningar, teori och diskussioner – deltagarna får träningsschema för övning hemma mellan gångerna.

Kursen omfattar fem tillfällen: 27 feb, 6 mars, 13 mars, 20 mars och 27 mars
Tid: Kl 18.30 – 20.30
Kostnad för 5 ggr: 2900 kr (för företag 2900 kr exkl moms) inkl kursmaterial
Var: Yogayama, Skanstorget 6, Göteborg
För anmälan: infogbg@yogayama.se

Kursledare Ulrica Kollberg och Catarina Olvenmark

Ulrica Kollberg, Minfulnessinstruktör
Professionell ICF Coach, NLP Practitioner www.ulricakollberg.se

Catarina Olvenmark
Yogalärare
www.yogayama.com/teachers/catarina-olvenmark

Schedule

  • February 27 , 2018 --March 27 , 2018
    18:30To20:30
  • June 01 , 2020

Prices

  • Course
    2900 kr

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar