Öppet Hus i Stockholm

Onsdagen den 7 februari har vi öppet hus på både Yogayama Jungfrugatan och Yogayama Sjöstaden. Under dagen kommer vi att ha gratisyogaklasser, massor av fina erbjudanden i butiken, på våra behandlingar och mer därtill!

Gratisklasser
Under dagen kommer vi erbjuda gratisklasser och det är först till kvarn som gäller. Bokning sker den 6 februari via workshops@yogayama.se eller i receptionen på Jungfrugatan 8 från klockan 08:00 och i Sjöstaden från klockan 15:00.
Vänligen hämta ut din biljett i receptionen innan klass.
Schemat för gratisklasserna är följande:
Jungfrugatan
07.00 – Hatha 2 med Hax Hanna Linder
12.00 – Vinyasa 2 med Kripa Patra
17:00 – Yoga for Beginners med Kelly Lawson Pihl
19.15 – Yin Foundations med Jonas Rådahl
Sjöstaden
11.30 – Vinyasa 1 med Anna Humlesjö
17.30 – Hatha 2 med Chungmei Lee
19.15 – Terapeutisk Hatha med Chungmei Lee
(Receptionen/butiken är bemannad kl15-21)

Prova på-behandling denna dag. Under Öppet hus kommer Jasmin och Anna att erbjuda 20-minuters behandlingar för 150 kr. Hos Jasmin får du prova på en  ayurvedisk behandling – Shiroabhyanga – med varma oljor och hos Anna får du klassisk massage.  Mer information om erbjudande för behandlingar kommer snart.

Under hela dagen då Öppet hus pågår finns också ett fint erbjudande som ger dig 20% rabatt på en valfri behandling på valfritt datum. Gäller en behandling per person och måste bokas på plats på Jungfrugatan eller i Sjöstaden, (alltså inte per telefon eller e-post).

Moonsun Organic Mini Facials
Unna dig lite lyx i vardagen! Boka en 20-minuters återfuktande ansiktsbehandling med Moonsun Organic under Öppet hus den 7 februari. Behandligen kostar 100 kr – samma belopp kan du sedan använda till Moonsun produkter i butiken. Platserna är begränsade mellan 13.00-16.00 varförför först till kvarn gäller. Erbjudandet gäller för studion på Jungfrugatan.
Kontakta oss via workshops@yogayama.se för bokning av Moonsun mini ansiktsbehandling!

20% på allt i butiken under hela dagen
Butiken kommer att vara välfylld med allt från props, kläder och hudvårdsprodukter. Specialerbjudande på utvalda produkter inklusive Dr. Organics och Pukka – perfekt för lite self-care!

Erbjudanden på våra kort
Klippkort*
Köp ett 5-klippkort få 6 klipp (1150kr)
Köp ett 10-klippkort få 12 klipp (2100kr)
Köp ett 20-klippkort få 23 klipp (3700kr)
Köp ett 50-klippkort få 55 klipp (8700kr)
Årskort*
Köp ett årskort och få en månad gratis (AG) eller en månad extra (kontant).
*Erbjudandet gäller endast den 7 februari på plats på Jungfrugatan eller i Sjöstaden – alltså inte per telefon eller e-post.

Location

Jungfrugatan och Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar