Restorative Workshop med Sarah Jonsson

Restorative – möjligheten att landa och koppla av under denna tre timmar långa vilostund. Med hjälp av olika yogapositioner skapar vi de bästa möjliga förutsättningarna för kroppen, nervsystemet och sinnet att varva ner och påbörja återhämtning.

Man stannar en längre stund i varje position med intentionen att underlätta en djupavslappning som är både stressreducerande och återuppbyggande.

Ge dig själv tid och utrymme för kravlöst varande.

DATUM: 6 MAJ, 2018
TID: 13.00-16.00
PLATS: Yogayama Sjöstaden
PRIS: 450 SEK (årsmedlemmar 405kr)

Teacher (s)

Sarah Jonsson

Yoga for Kids and TeensRestorativeGravidyoga/Prenatal Yoga and Mamma-baby YogaYin YogaHatha Yoga

Sarah Jonsson har undervisat olika former av hathayoga sedan millenium och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en […]

Location

Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar