Temaklass endast för medlemmar: Fokus Hatha Yoga

Vi fortsätter med “Temaklasser” som är specialklasser endast tillgängliga för er medlemmar och TT-elever. Klasserna hålls av lärare från vårt gedigna utbildningsverksamhet, där innehållet på klasserna är valda delar från utbildningsmaterialet. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

16/6 kl. 19.15-20.45 En kväll med Hatha Yoga

Hatha – Inre styrka – nya perspektiv – vi låter motsatser mötas Terminens sista temaklass har fokus Hatha yoga.Vi arbetar fysiskt och mentalt för att bygga upp styrka att kunna lyfta oss själva till nya höjder. Yogan är ett redskap att luta sig mot då det stormar men också då havet ligger spegelblankt. I klassen lägger tid på att praktiskt hitta vår kärna, den fysiska och den mentala och hur vi genom den kroppsliga styrkan kan hitta vår inre mentala styrka. Kvällen är upplagd som en workshop där vi varvar praktik och teori och där Annika även berättar om sina egna erfarenheter och Hatha-yogans betydelse för henne.

Upplägg: Detta är en praktisk samt en teoretisk klass

Endast bokbar för dig med medlemskap årskort , årskort + tillägg och TT elever. Vid frågor eller för anmälan, mejla tt@yogayama.se.

Schedule

  • June 16 , 2022 --June 16 , 2022
    19:15To20:45

Prices

  • Event
    Endast medlemmar (kostnadsfritt)

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar