Temaklass endast för medlemmar: Fokus Ashtanga Primary Series – Jump back & Jump through

Våra “Temaklasser” är specialklasser endast tillgängliga för er medlemmar. Klasserna hålls av lärare från vårt Mysoreprogram och utbildningsverksamhet Yogayama Teacher Training®, där innehållet på klasserna är valda delar från program och utbildningsmaterial. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

Nästkommande Temaklass handlar om Mysore och Ashtangayoga och leds av David Fredriksson, som är en av lärarna inom Mysoreprogrammet här på Yogayama Östermalm. Fokus på temaklassen är Ashtanga Primary Series – focusing on Jump back & Jump through

Ashtangayoga lärs ut traditionellt i “Mysore”-stil och är en effektiv metod för att lära sig och förstå praktiken. Namnet Mysore härstammar från den faktiska staden i södra Indien där Sri K. Pattabhi Jois levde och undervisade Ashtangayoga under större delen av sitt liv. Mysore betraktas också som övervakad självpraktik där asanas (positioner) introduceras och undervisas, en i taget, så att eleven enkelt och tryggt kan memorera sekvensen och bygga vidare.

Temaklasser/höst 2021

25/11 kl. 19.15-20.45 Fokus Ayurveda med Dr. Sangeeta.
16/12 kl. 19.15-20.45 Fokus Anatomi med Tove Åsell.

Denna temaklass är endast tillgänglig för elever med medlemskap Basic, Premium och Flex. Vid frågor eller för anmälan, maila till info@yogayama.se.

Upplägg: temaklassen innehåller teoretiska moment och asanas, kom gärna i bekväma eller yogakläder. 

 

Schedule

  • October 28 , 2021 --August 26 , 2021
    18:00To19:30

Prices

  • Event
    Endast medlemmar (kostnadsfritt)

Teacher (s)

David Fredriksson

David is one the most experienced Ashtanga teachers in Sweden. He’s first contact with yoga was back in 1993 while […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar