Valentines Day på Yogayama

Den 14 februari firar vi Valentine’s Day med fokus på omtanke i alla dess former – inte minst – omtanke och kärlek till dig själv. Vi erbjuder acroyogaklass, behandlingar och specialerbjudanden att dela med en vän eller bara för dig själv.

-10% rabatt på röda/rosa/orange yogamattor i butiken under dagen

-Tag med en vän och gå två för en på utvalda klasser under dagen!
För yogaklasser gäller först till kvarn.  Boka din klass via hemsidan eller app (med klippkort eller årskort) och boka din vän via mejl eller i receptionen.  Bokning via hemsida och app stänger när klasserna är fullbokade.  Vänligen hämta din biljetter i receptionen.

Schemat för klasserna är följande,
Jungfrugatan
07.00 – Hatha 2 med Hax Hanna Linder
10.00 – Restorative med Sarah Jonsson
Sjöstaden
11.30 – Vinyasa 1 med Anna Gordh Humlesjö
17.30 – Hatha 2 med Chungmei Lee
19.15 – Terapeutisk Hatha med Chungmei Lee

-Kort för dig och en vän
En månad gratis årsmedlemskap för dig och en vän
Under Alla hjärtansdag har vi korterbjudanden för både gamla och nya kunder. Är du redan medlem får både du och din vän en månad gratis (AG) eller en månad extra (kontant) när din vän köper ett årskort.
När din vän köper ett klippkort får ni båda lika många extraklipp
5-klipp få 6 klipp, 1150kr (1 extraklipp)
10-klipp få 12 klipp, 2100kr (2 extraklipp)
20-klipp få 23 klipp, 3700kr (3 extraklipp)
50-klipp få 55 klipp, 8700kr (5 extraklipp)

*Erbjudandet gäller endast den 14 februari på plats på Jungfrugatan eller i Sjöstaden – alltså inte per telefon eller e-post.

-Nyfiken på yoga?

För dig som vill prova på att gå på våra klasser har vi ett stående Prova-på-kort erbjudande. Kortet gäller under 10 dagar och kostar 500 kr. Om du efter giltighetstidens slut vill fortsätta yoga får du dra av samma summa från priset vid köp av klippkort och/eller årsmedlemskap. Galler endast för nya medlemmar.  Köp i receptionen.

-20% på behandling idag
Unna dig lite egen tid och låt kroppen njuta av välförtjänt omvårdnad av våra duktiga terapeuter. Boka på Alla hjärtans dag och få 20% rabatt på en valfri behandling fram till den 31 mars.

*Erbjudandet gäller endast bokning som görs den 14 februari på Jungfrugatan 8 i Stockholm, via vår reception eller workshops@yogayama.se. Erbjudandet är begränsat i mån av plats.

Location

Jungfrugatan

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar