Purchase Gift Cards

Surprise your family and friends with a gift card – yoga is for all.

At Yogayama there is something for everyone and gift cards are an appreciated gift. Choose between a certain amount for a special occasion or any amount that leaves open to the one you surprise to choose for yourself. The card applies to our entire range of yoga classes, yoga classes, well-selected products in our stores and relaxing body treatments*.

*Body treatments is only available at Yogayama Östermalm, Stockholm.

Presentkort Valfritt Belopp

Presentkort Valfritt Belopp

Free Amount - Östermalm

Ge bort ett valfritt belopp - presentkortet gäller för hela vårt utbud av yoga, yogalärarutbildningar, och väl utvalda produkter i våra butiker.Customer Service
Reception info@yogayama.se
08-660 88 60

The gift card is valid only in the studio where it was purchased, either Östermalm, Hammarby Sjöstad, Gothenburg or Norrköping. The gift card is valid one (1) year from the date of purchase.

If you’d like to have a physical gift card please visit your studio.

Our Most Sold Gift-Cards

Presentkort Klassisk Massage 55 min

Presentkort Klassisk Massage 55 min

Value: 940 SEK

Ge bort en skön avkopplande massage.Presentkort Klippkort 10 yogaklasser

Presentkort Klippkort 10 yogaklasser

Value: 2300 SEK

Med klippkort har man stor flexibilitet i hur ofta man vill yoga hos oss. Ett bra första steg för den som inte har yogat hos oss tidigare eller för den som har yoga som ett komplement till annan träning.Presentkort PT 60 min.

Presentkort PT 60 min.

Value: 1100 SEK

Ge bort en PT klass - med en lärare som anpassar yogapraktiken efter elevens förutsättningar och behov ökar kvaliteten på den tid som man investerar på yogamattan.Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar