Stockholm

Välkommen till Yogayama Teacher Training som ger dig möjlighet att fördjupa din förståelse för den yogiska traditionen under ledning av lärare av världsklass!

Yogayamas 200 timmars Teacher Training är en internationell grundkurs för blivande yogalärare godkänd av Yoga Alliance, ett av de få internationella organ idag som certifierar yogalärare och yogaskolor. Sedan 2012 har Yogayama erbjudit sin välrenommerade ”Education in Yoga” i Stockholm. Yogayamas Teacher Training är en genomarbetad utbildning av högsta kvalitet med några av landets främsta lärare inom sina områden.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Fall 2025 Stockholm

More dates and places

Har du frågor?

Kontakta oss på tt@yogayama.se eller + 46 8 20 90 83

Pris & Betalning

Totala priset för Yogayama Teacher Trainng ® är 49 000 SEK, inklusive moms.
Registrera dig gör du genom att betala in kursavgiften, maila oss på tt@yogayama.se så får du en faktura av oss som skall betalas in inom 7 arbetsdagar för att kunna ge dig en garanterad plats.

Early Bird-rabatt

Om du betalar hela utbildningen inom 3 dagar erhåller du vår Early Birdrabatt på 3 500 SEK. Med Early Bird rabatten är utbildningens totala pris 45 500 SEK inklusive moms. Denna rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller fram till och med 31 mars 2025.
Maila till tt@yogayama.se och be om att få Early Birdrabatten.

Rabatt på medlemskap

Som elev på Yogayama-lärarutbildningen har du möjlighet att teckna ett TT-elevmedlemskap på autogiro för 500 kr per månad. Med detta medlemskap får du fullständig tillgång till och obegränsad användning av alla Yogayamas klasser på den studio som du går din TT på.

Du kan starta ditt TT-medlemskap så snart du har betalat anmälningsavgiften och det gäller som längst till utbildningens sista dag och maximalt i 12 månader. För att starta ditt TT-medlemskap skicka bankuppgifter till tt@yogayama.se minst en vecka före den dag du vill börja använda ditt medlemskap.

Räntefri delbetalning

Yogayama samarbetar med Human Finance, som erbjuder räntefri finansiering för denna utbildning, med avdrag på upp till 12 månader. Du kan också betala för längre perioder av intresse. Obligatorisk kreditgranskning. Kontakta dem via denna länk: Human Finans

Certifiering

För att bli certifierad med Yogayama Teacher trainings Certifiering och uppfylla kraven för Yoga Alliance så skall du ha:

  • 90% närvaro
  • Lämnat in samtliga hemuppgifter
  • Fått godkänt på det teoretisk, praktiska och muntliga provet.

Har du fler frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email tt@yogayama.se

 

Logi & Boende

Yogayama samarbetar med ett hotel I Stockholmsområdet som erbjuder rabatterade priser för dig som är elev på Yogayama.

För workshops, kurser och utbildningar på studio Yogayama Östermalm:
Mornington.se
Adress:  Nybrogatan 53 , 114 40 Stockholm
Telefon: 08 – 507 330 00
Mornington ger 15 % rabatt för alla våra elever. Kontakta tt@yogayama.se för att få rabattkod.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar