Yoga For Charity

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Find Out More

Costs Associated with Changing Studios

There are costs associated with booking classes at studios other than where you have a membership. For example, if you have a membership in Gothenburg but want to book a class in Stockholm (Östermalm) – it’s a additional cost of 30 kr

Exception: Between Gothenburg and Norrköping students can practice yoga on both studios which is included in the total price.

Costs apply between the following studio changes:


– Sjöstaden – Östermalm: 30 kr
– Göteborg – Sjöstaden – Östermalm: 30 kr
– Norrköping – Sjöstaden – Östermalm: 30kr

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar