Jivamukti

Jivamukti Yoga skapades av Shannon Gannon och David Life i New York 1984 och integrerar de fysiska, mentala och spirituella aspekterna av yoga. Metoden är byggd på fem pelare som kreativt vävs in genom klassen av läraren och dem består av Ahimsa (Non-violence), Dhyana (Meditation), Shastra (Study of scriptures), Nada (Yoga of Sound) och Bhakti (Devotion). En Jivamukti klass inkluderar vinyasa sekvenser, musik, chanting, pranayama och meditation. Metoden passar för alla nivåer och modifikationer ges as läraren.

Jivamukti Schedule

Select studio from top to see classes.

Jivamukti teachers

Teachers are not available at this studio.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar