Temaklass

Nytt på schemat för våren är fredagens temaklass. Vilket kommer bli en rolig och lärorik start på helgen. Varje klass är baserad på olika teman där olika lärare fokuserar på sina specialitéer. Dessa kommer inkludera allt från armbalanser till meditation. Varje måndag kommer veckans tema och lärare presenteras.

4 MAJ: AKTIV & STILLA MEDITATION MED JOSEFINE BENGTSSON
Under denna workshop låter vi huvudet ta en paus för att istället helt landa i vår kropp – känna hur den känns på insidan. Vi börjar sessionen med att till härlig musik och med ögonbindlar på leka med rörelser, rytmer & varandra för att släppa prestation, perfektion och det där med att nå ett framtida mål. Därefter, när kommer är redo, landar vi ner och utforskar mer stillasittande meditationstekniker. Yeah, låt oss skapa magi tillsammans!

Vi kommer också att ha en boksignering med Josefine för hennes bok, Yoga och meditation : lär dig lyssna på din kropp. Varmt välkommen!

PLATS: Yogayama Jungfrugatan
DATUM: fredag, 4 maj
TID: 17.00-19.00
PRIS: drop-in 250SEK (eller klippkort/årskort)
BOKNING: För årskort-medlemmar startar bokningen 20 april och för klippkort-medlemmar startar bokningen 3 maj. Övriga är välkomna på drop-in!

Temaklass Schedule

Select studio from top to see classes.

Temaklass teachers

Linn-Isabell Vesterlund

Special classesHatha Yoga

Efter avslutade gymnasiestudier präglades de följande 15 åren av att kringresandes mestadels på egen hand, nyfiket utforska världen och olika […]

Ted Sikström

Special classes

In 2012 Ted stepped onto a yoga mat for the second time in his life and that was a defining […]

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar