HÖSTLOV PÅ YOGAYAMA

HÖSTLOV PÅ YOGAYAMA 2017
MÅNDAG 30 OKTOBER – SÖNDAG 5 NOVEMBER

Spend Höstlov with the whole family at Yogayama!

We would like to invite you and your family to join us during höstlov for special offers and classes throughout the week:
Under veckan kommer vi erbjuda gratis barn- och tonårsyogaklasser. Bokning sker via mail eller i receptionen. Vänligen hämta din biljett i receptionen innan klass.
Måndag 30/10: Teenage Yoga (age 13-18) 16.30-17.30 med Marta Lönnberg
Tisdag 31/10: Barnyoga (age 7-12) 16.15-17.15 med Annika Falkenberg
Onsdag 1/11: Teenage Yoga (age 13-18) 14.00-15.00 med Sofia Kingstedt
Torsdag 2/11: Barnyoga (age 7-12) 14.00-15.00 med Sofia Kingstedt
– 20 % rabatt på massage för barn (6 – 13 år) och ansiktsbehandlingar för tonåringar (13 – 19 år).
Man kan välja mellan en klassisk massage och en abhyanga (med varma oljor) och båda varar i 25 minuter. Ansiktsbehandlingen är 55 minuter lång och inkluderar rengöring, peeling, portömning, ansiktsmassage och mask.

Massage är mycket välgörande för barn, eftersom det ger ökad kroppsmedvetenhet, minskar stress och ökar lugnet i nervsystemet. Barn behöver, precis som vuxna, en paus där de får koppla av från vardagens intryck och rutiner. Du kan välja mellan en kvinnlig och en manlig terapeut, som båda har många års erfarenhet av barnmassage. Föräldern kan sitta i vår lounge och njuta av en kopp te medan barnet får sin behandling.

Åtskilliga tonåringar får problem med acne och det beror på hormonella förändningar som leder till överproduktion av fett i talgkörtlarna. I ansiktsbehandlingen rengörs huden noggrant och pormaskar och finnar, som inte är inflammerade, tas bort. Slutligen balanseras huden med ansiktsolja eller kräm. Uttrycket “fett löser fett” stämmer väl när det gäller oljig hy.
Vår hudterapeut rekommenderar Maria Åkerbergs Clearing-produkter för att ta hand om tonårshyn på bästa sätt.

Boka i receptionen eller ring 08-660 88 60!

-Köp ett barn- och tonårsklippkort och få 12 klipp för priset av 10 klipp. 

-Under vecka 44 har medlemmar* möjligheten att ta med sina tonåringar i åldrarna 15-19 gratis på alla ordinarie klasser på schemat.
Bokning görs enklast via workshops@yogayama.se alternativt direkt i receptionen. Vänligen hämta din biljett i receptionen innan klass. Välkomna!
*årskort och klippkort

 

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar