Temaklass endast för medlemmar: Fokus Pranayama

Vi fortsätter med årets nyhet “Temaklasser” som är specialklasser endast tillgängliga för er medlemmar och TT elever. Klasserna hålls av lärare från vårt Mysoreprogram och från vår gedigna utbildningsverksamhet, där innehållet på klasserna är valda delar från utbildningsmaterialet. Du kan förvänta dig intressanta djupdykningar av lärare med spetskompetens inom området.

29/9 kl.19.15-20.45: Fokus Pranayama-andningsträning

Mer om klassen:
Pranayama består av en rad andnings- och reningstekniker. Ordet Pranayama översätts som en “expansion av livskraft” och anses vara en av de mest effektiva yogiska metoderna för att stilla vårt sinne.
Andningövningarna har en påverkan bortom syretillförsel och konditionsträning. Teknikerna verkar renande både på ett fysiskt och mentalt plan och har en direkt påverkan på det parasympatiska nervsystemet.
Vi arbetar med de mer subtila delarna av oss själva och vänder blicken och fokus inåt. Vad kan vara mer personligt än andningen, något som vi ofta tar för givet. Vi arbetar även med att vända blicken och fokus inåt, släppa taget och tålmodigt hänge oss åt den praktiken,

Under den här klassen kommer du få en presentation av olika renings- och andningstekniker och även få lära dig mer om historien bakom Pranayama-arbetet ihop med en introduktion till Pranayama-praktiken.

Kom ihåg att du som medlem behöver boka in dig på klassen, det gör du genom att mejla info@yogayama.se.

Schedule

  • September 29 , 2022 --September 29 , 2022
    19:15To20:45

Prices

  • Event
    Endast medlemmar (kostnadsfritt)

Teacher (s)

Guy Powiecki

PranayamaHatha Yoga

Guy first encountered yoga in an academic setting, specialising in Indian religions and Buddhism, while studying for a theology degree. […]

Location

Yogayama Östermalm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar