Yogacore: Finn din inre styrka med Annika Berger

YogaCore är en kraftfull och fysisk yogaform. Syftet med yogapraktiken är att finna inre och yttre styrka, den mentala och den fysiska. Genom medveten andning och aktiv rörelse arbetar vi på mattan genom de olika positionerna. Yogan vill finna balans i olikheter, finna en balans och en harmoni i allt du gör och det sätt du väljer att leva ditt liv på. Yogan är ett redskap att luta sig mot och som ska göra det lätt att leva ett bra liv. Under denna workshop för är förlagd till två kvällar lägger vi fokus på att praktiskt hitta vår kärna, vår core, våra hållningsmuskler i kroppen men vi har även en del teori i ämnet ‘inre styrka’.

Onsdag 30 augusti kl 17.30-20.15
Torsdag 31 augusti kl 17.30-20.15
Anmälan görs till: infogbg@yogayama.se
Pris: 695 kr

Yogalärare Annika Berger

För Annika, som är certifierad yogalärare av Yoga Alliance, ayurvedisk yogamassör och idrotts- och hälsopedagog, har yogan blivit en naturlig del av vardagen. Genom olika uttryckssätt ger yogan henne den balans, styrka och energi hon behöver för att kunna möta livet i harmoni. Annika har sitt hjärta i hatha- och ashtanga vinyasa-yoga, men håller även klasser i pranayama, restorative, yinyoga, flow och meditation.
Med en bakgrund som pedagog och biolog så är ämnen som ligger henne varmt om hjärtat pedagogik, näringsfysiologi, anatomi, humanbiologi och yogafilosofi. Den gemensamma nämnaren för hennes gedigna studier har alltid varit det stora intresset för människan, människans funktion och uppbyggnad och mänskligt beteende.
”Jag älskar yoga, människor, naturen och vacker näringsrik mat. Jag tror på att det vi ger det kommer tillbaka. Och jag tror på att vi är gjorda för att röra på oss, att tänka kreativt och att på olika sätt utmana kropp och sinne.”
Annika är en av lärarna på Yogayamas Teacher Training 200h
Läs mer om Annika på www.yogabyannika.se

Anmälan görs till infogbg@yogayama.se

Schedule

  • August 30 , 2017
    17:30To20:15
  • August 31 , 2017
    17:30To20:15

Prices

  • Workshop
    695 kr

Teacher (s)

Annika Berger

RestorativePranayamaHatha Yoga

Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras […]

Location

Göteborg

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar