Yogakurs med Jenny Lindgren

Under denna kurs tar vi hjälp av en av yogafilosofins huvudtexter Yogasūtra. Varje vecka går vi igenom en vers från texten och utforskar hur den kan appliceras i såväl yogapraktiken som i vardagen. Ta gärna med dig en anteckningsbok.

Genomgående handlar yogapraktiken om att stanna upp och vara i kontakt. Det medför att vi utvecklar både mod, medkänsla och insikt. Denna livslånga process övar vi på genom att rikta fokus till andningen samt närvarar med de egna förutsättningarna och behoven för dagen; på så sätt blir yoga ett terapeutiskt och läkande redskap. Den fysiska praktiken utforskar både rörlighet, stabilitet och stillhet. Vi tar även hjälp av andningsövningar, ljud, meditation och djupavslappning för att undersöka andra mer subtila aspekter av varandet.

Den här kursen är för dig som önskar ett långsammare tempo, med längre tid för varje moment och ett intresse av att låta reflektion och samtal ta en större plats i din praktik.

NÄR: TORSDAGAR 18:00 – 19:25, START 14 SEPTEMBER (v. 37-49, 13 ggr)
VAR: SJÖSTADEN
PRIS: 2500 kr

ANMÄLAN

Location

Sjöstaden

Contact Us

Yogayama Göteborg

Skanstorget 6
411 22 Göteborg

0727-199067

infogbg@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

Contact Us

Yogayama Sjöstaden

Hammarby allé 53, 120 30
Stockholm

08-6444100

infosjo@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar