Yogayama Teacher training – Alumni träff – Kinesisk medicin & Yin yoga -FULLBOKAD

Varmt välkommen på Alumni träff tillsammans med Sofie Ringsten

Upplägg:

17:30- 18:45 Specialklass Yin yoga18:45-19:00 Paus19:00-19:45 Föreläsning  (kinesisk medicin & yin yoga) och soppa uppe i restaurangen19:45-20:00 Frågor och svar

Lärare: Sofie Ringsten

Datum: Tisdag 17 januari Tid: 17:30-20:00Pris: 400 kr

Anmälan görs till tt@yogayama.se

Alumniträffen är fullbokad- Du kan anmäla dig till vår väntelista, detta gör du till tt@yogayama.com

Essensen av Yin Yoga:
Specialklass för Alumni I denna klass får du uppleva Yin Yoga, baserat på en funktionell approach så som praktiken är skapad av Paul Grilley. Syftet är att både främja hälsa för våra leder och vårt sinne, med starka kopplingar till Kinesisk filosofi. Genom Yin-positioner stillar vi kroppen och fokuserar vårt sinne det skapar en djupare förståelse för själva ideen av Yin Yogan: att transformera Qi på olika nivåer. Praktiken följs upp av en kortare föreläsning och frågestund, för att ytterliga fördjupa din förståelse för Yin Yoga och de utbildningar som erbjuds på Yogayama.

Föreläsning och frågestund för Alumni
Yogayama erbjuder totalt 200 timmars studier i Yin Yoga och Kinesisk medicin, uppdelat på fyra moduler. Samtliga moduler är 50 timmar vardera, och kompletterar varandra. Under denna föreläsning får du en inblick i vad det innebär att studera Yin Yoga på Yogayama, och hur du kan bygga dina moduler. Du har möjligheten att ställa frågor kring utbildningarna, och förståelse för vad som krävs för att jobba som professionell Yin Yoga lärare. Sofie Ringsten

Klassen och föreläsningen leds av Sofie Ringsten, Yin Yoga lärare/utbildare och akupunktör på Yogayama. Sofiie är elev till Paul Grilley och en av de första yogalärare i Sverige att undervisa Yin Yoga klasser och teacher trainings. Sofie är även utbildad i Kinesisk medicin i Kina, och tar emot patienter på Yogayama. Välkommen!

Schedule

  • January 17 , 2023 --January 17 , 2023
    17:30To20:00

Prices

  • Workshop
    400 kr
  • Number of hours
    2,5 hrs

Teacher (s)

Sofie Ringsten

Yin Yoga

Sofie Ringsten är idag en av Sveriges ledande Yin Yoga lärare och utbildare. Hon har sedan flera år utbildat yogautövare […]

Prior Knowledge

Inga förkunskaper krävs.

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar