Yogayamas Education in Ayurveda: Informationsmöte

Nyfiken på ayurvedautbildningen? Välkommen på informationsmöte, där läraren och ayurvedaläkaren Dr Sangeeta berättar allt du behöver veta om denna spännande kurs. Alla deltagare på mötet får en valfri yogaklass gratis och en rabattkupong för en ayurvedakonsultation med Dr Sangeeta.

Anmälan krävs till ayurveda@yogayama.se

Plats: Jungfrugatan 8

Mer information om ayurvedautbildningen: https://www.yogayama.com/ayurveda-training/

 

Anmälan krävs till ayurveda@yogayama.se

Schedule

  • August 23 , 2018
    18:00To19:00

Teacher (s)

Dr. Sangeeta

Dr. Sangeeta är utbildad Indisk Vaidya, Ayurvedisk läkare, från Kerala, Indien. Hon har genomgått en 6-årig utbildning som därefter byggts […]

Location

Jungfrugatan

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar