Yuleyin med Jenny Lindgren

Välkommen att tillsammans låta fokus vänligt vändas inåt då vi under kvällen, med omsorg, smälter in i några av yinyogas meditativa positioner. Vi ger tid till att lyssna på och uppmärksamma de behov vi har i stunden så här i slutet av terminen och inför de kommande högtiderna. Det finns utrymme att betrakta hur den alltid närvarande stillheten verkar dold bakom allt som är i förändring och rörelse. Och hur fridfullt det kan vara att för en stund låta meditativ stillhet stå i förgrunden.

PLATS: Yogayama Sjöstaden
LÄRARE: Jenny Lindgren
PRIS: 400kr
DATUM: 21 december 18.00 – 20.00

Location

Sjöstaden

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar