Barnyoga 7-9 år VT22 – Östermalm

Barnyogan hos oss på Yogayama syftar till att ge ditt barn verktyg för att lättare hitta fokus, vara mer balanserade och kunna hantera stress. Under 18 måndagar introducerar vi yogan på ett lekfullt sätt och utforskar närvaro, andning och avslappning. Vårt mål är att skapa en plats för ditt barn att se deras verkliga potential och att växa som balanserade och glada människor. Kursen är för barn mellan 7-9 år.

Lärare är Pauline

Kursen omfattar 18 tillfällen. Uppehåll för lov v.9 & v. 15

Sista anmälningsdag 23 januari  2022 .

Schedule

  • January 24 , 2022 --June 06 , 2022
    16:30To17:30

Prices

  • Course
    2300kr för hela kursen.

Teacher (s)

Pauline Reibell

Yoga for Kids and Teens

Since I was twenty, I began to be more conscious about my search for Yoga, the truth about who I […]

Location

Yogayama Östermalm – Jungfrugatan 8, Stockholm

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar