Tove Åsell

Yin Yoga

Jag har nog yogat sedan barnsben, utan att jag själv satt epitetet yoga på det. När jag i vuxen ålder kom i kontakt med yogan på ett mer organiserat plan, föll en massa pusselbitar på plats. Yogan gav mig den struktur jag så länge efterfrågat. Idag är yogan för mig en naturlig del av min vardag, en hjälp till att bygga såväl min fysiska som mentala styrka, beskriver Tove Åsell själv.

Tove har en 200 h grundutbildning i Hathayogatraditionen från Yogayama. Hon har utöver den gått flera fördjupande utbildningar av olika slag, Yin bland annat med Sofie Ringsten och hon studerar kontinuerligt med Caroline Westling.

I samband med hennes yinutbildning väcktes det stora intresset för anatomi och fascia, något som lett henne till vidare studier med bland annat Paul Grilley och Bernie Clark.

Utmärkande för hennes sätt att undervisa är vikten av att skapa en funktionell praktik, oavsett yogaform. Hon månar om en hållbar praktik utifrån var och ens förutsättningar såväl skeletalt, mentalt som fysiskt.

Andra lärare hon studerat med och inspireras av är James Brown AYS, Maty Ezraty och Annie Carpenter

Till vardags delar Tove tiden mellan yoga och ett kommersiellt arbete inom media. Förutom undervisning av klasser, främst Hatha och Yinyoga är hon även del av huvudlärarteamet på Yogayamas 200 timmars lärarutbildning.

Meet more Yogayama teachers

Tove Åsell

Yin Yoga

Jag har nog yogat sedan barnsben, utan att jag själv satt epitetet yoga på det. När jag i vuxen ålder […]

Sandra Janson

PranayamaYin YogaHatha Yoga

Jag kom i kontakt med yoga för ett par år sedan och redan från start blev min yogaträning oerhört viktig […]

Linn-Isabell Vesterlund

Special classesHatha Yoga

Efter avslutade gymnasiestudier präglades de följande 15 åren av att kringresandes mestadels på egen hand, nyfiket utforska världen och olika […]

Guy Powiecki

PranayamaHatha Yoga

Guy first encountered yoga in an academic setting, specialising in Indian religions and Buddhism, while studying for a theology degree. […]

Ted Sikström

Special classesVinyasa Yoga

In 2012 Ted stepped onto a yoga mat for the second time in his life and that was a defining […]

Apprentice Teacher

Våra apprentice lärare går Mysoreprogrammets Apprenticeprogram. De utbildar sig kontinuerligt under vår Ashtangalärare och Mysoreansvarig Laruga Glaser.

Sofie Ringsten

Yin Yoga

Sofie Ringsten är idag en av Sveriges ledande Yin Yoga lärare och utbildare. Hon har sedan flera år utbildat yogautövare […]

Sara Gransröm-Powiecki. Fotograf: Hannah Hedin. Sara Granström

PranayamaHatha Yoga

Sara began her professional journey as a classical musician, studying for 6 years at schools such as Malmö Music College […]

Ratheesh Mani

Hatha Yoga

Ratheesh Mani har arbetat på Yogayama sedan 2005 och undervisar Yin yoga och Hatha yoga på Yogayama.

Contact Us

Yogayama Varberg

Contact Us

Yogayama Yoga Kendra

Contact Us

Yogayama Östermalm

Jungfrugatan 8
114 44 Stockholm
Sweden

08-660 88 60

info@yogayama.se

X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar