<< Back to News & Events updates

Har jag tillräckligt med förkunskaper för att genomföra en teacher training? Behöver jag kunna stå på huvudet, sitta i lotus etc.?

admin
Har jag tillräckligt med förkunskaper för att genomföra en teacher training? Behöver jag kunna stå på huvudet, sitta i lotus etc.?

Vi rekommenderar minst ett år av regelbunden, fysisk eller annan, yogapraktik innan man hoppar på en fördjupning i yoga som en lärarutbildning innebär. Erfarenhet av någon form av fysisk yoga (yoga asana) är bra att ha med i bagaget.
Det handlar dock inte om hur vig du är eller hur pass avancerade positioner du kan utföra utan vi sätter ett betydligt större värde på deltagarnas inställning. Kvaliteter som öppenhet, nyfikenhet och ett genuint intresse av att aktivt delta i de klasser, föreläsningar, hemuppgifter och diskussioner som presenteras är en av de avgörande delarna för den individuella utvecklingen. Att växa med yoga kommer att vara en unik och personlig process och vår uppgift är att stötta var och en där hen befinner sig för stunden. Var beredd på att studera och träna mer än du kanske gör normalt och omfamna processen med ett öppet sinne.

blogs

Har vi inte ljugit klart nu?

By: Estelle Nordenfalk

Sitter bredvid en familj i frukostmatsalen på fjällhotellet och hör mamman säga lite skrattandes till sina tonårsbarn:…

Genomskåda din omvärld och lätta på stressbördan!

By: Estelle Nordenfalk

SPG:s krönikör Estelle Nordenfalk, vd för Yogayama och föreläsare inom hälsa, om varför vi bör observera våra…

Loading...

Receipes

Sött och gott

By: Yogayama

Raw cheesecake med hallon och granatäpple Botten: 1 dl valnötter, blötlagda 5 dadlar, urkärnade och blötlagda 1…

Golden Milk recept

By: Yogayama

Golden milk innehåller antiinflammatoriska ingredienser och kan bidra till ett starkare immunsystem. Ingredienserna boostar även förbränningen och…

Favoritsmoothies med renande bas

By: Yogayama

1 äpple, 1 banan, 1 kiwi, 2 nävar bladgrönt efter smak (spenat, persilja, mangold, ruccola, grönkål, basilika,…

Loading...

Latest Videos

David Fredriksson

By: Yogayama

Carina Schütt

By: Yogayama

Carina har en bakgrund bestående av akademiska studier inom beteendevetenskap. Sedan hennes första möte med yoga ägde…

Loading...

Workshops, Courses & Events

9th

  • Course
  • Göteborg

Teknikklasser med Mariell Ehlin

starts on Jul 9
more

13th

  • Course
  • Stockholm

Kost och Ayurveda; höst 2019

starts on Nov 13
more
X

YOGAYAMA KLASSERSTARTING AUGUST 2018

Det finns bara en yoga. I augusti lanserar vi våra egna Yogayama klasser, som är utvecklade och framtagna av Yogayamas internationella yogateam.

Vi har inte skapat en ny typ eller stil av yoga, utan en sekvenserad klass som är utformad för att eleverna ska få en djupare upplevelse av yogans helhet. Det ger eleverna möjlighet att växa inte bara i sin fysiska träning utan också att utvecklas mentalt genom pranayama och meditation.

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Vår målsättning är att skapa en plats för individuell utveckling som inspirerar, stärker och berör. Här ger vi dig utrymme att växa och utvecklas. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. Vi ser fram emot att ta hand om dig på din yogaresa! Mer info kommer i augusti.

Yogaklasserna finns from augusti på Yogayama Östermalm. I våra studios i Norrköping, Göteborg och Sjöstaden kommer klasserna lanseras i början av 2019.

Stäng fönster

Tack för att du prenumererar